Home » aktivizam » ЛИСТА УДРУЖEЊА МЛАДИХ/ НЕФОРМАЛНИХ ОМЛАДИНСКИХ ГРУПА, ЧИЈЕ ЋЕ ОМЛАДИНСКИ ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКТИ БИТИ ФИНАНСИРАНИ

ЛИСТА УДРУЖEЊА МЛАДИХ/ НЕФОРМАЛНИХ ОМЛАДИНСКИХ ГРУПА, ЧИЈЕ ЋЕ ОМЛАДИНСКИ ВОЛОНТЕРСКИ ПРОЈЕКТИ БИТИ ФИНАНСИРАНИ


У складу са Законом о младима и Националном стратегијом за младе, Министарство омладине и спорта у партнерству са Ресурс центрима по окрузима Србије и ове године у оквиру програма МЛАДИ СУ ЗАКОН пружа подршку удружењима младих и неформалним омладинским групама да кроз обуку и реализацију омладинских волонтерских пројеката подстичу активизам и волонтеризам у својим локалним заједницама.

Комисија Ресурс центра за Пиротски и Нишавски округ, састављена од представника Ресурс центра, партнерских удружења, канцеларија за младе и медија Пиротског и Нишавског округа донела је одлуку да на основу пристиглих предлога омладинских волонтерских пројеката након реализоване обуке за писање пројеката/управљање пројектним циклусом, одабере доле наведене омладинске волонтерске пројекте који ће бити финансирани и реализовани у периоду од 16. фебруара до 15. маја 2017. године.

Листу подржаних пројеката можете пронаћи ОВДЕ.

Министарство омладине и спорта и Ресурс центар у сарадњи са партнерима за Пиротски и Нишавски округ честитају свим удружењима младих /неформалним омладинским групама и жели УСПЕШНУ РЕАЛИЗАЦИЈУ ОМЛАДИНСКИХ ВОЛОНТЕРСКИХ ПРОЈЕКАТА!

mladi-su-zakon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: